Projektovanje

Danas s pravom možemo reći da smo u mogućnosti da zaokružimo i kompletiramo našu ponudu, te da potencijalnim klijentima ponudimo kvalitetnu i potpunu saradnju u svim segmentima. Cilj nam je da započnemo saradnju sa investitorima još od trenutka kada se odluče na ugostiteljsku delatnost.Naša stručnost, znanje, i iskustvo naših zaposlenih izraditi će tehnološki projekat.

Verovatno imate dobru ideju, poznavalac ste ili niste ugostiteljske opreme, no do potpunog uspeha potrebno je ideju pretvoriti u stvarnost i udahnuti joj život. Stručnost, znanje, iskustvo i mašta naših projektanta izraditi će tehnološki projekat ugostiteljske opreme u skladu sa Vašim željama, ali i pravilima HACCP-a. Vašu ćete kuhinju rado pokazivati gostima, a vaše će osoblje s užitkom moći pripremati razne specijalitete.

Projektovanje tehnologije kuhinje po zakonskoj regulativi i HACCP načelima uključuje:

  • analizu postojećeg stanja objekta i potreba kupaca
  • izradu tehnoloških projekata u ACAD-u
  • izradu modela u 3D tehnici
  • izradu projekta mikrolokacija instalacija struje (snage)
  • izradu projekta mikrolokacija instalacija dovoda i odvoda vode
  • izradu projekta mikrolokacija padova, podova, rešetki i sifona