O nama

Mi kao kompanija ALZZITA smo specijalizovani za opremanje ugostiteljskih objekata – hotela, motela, kuhinja, restorana, caffe barova, supermarketa, poslastičarnica, pekara, mesara, fast food-ova, vrtića; zdravstvenih objekata – bolnica, boravaka, laboratorija; profesionalnih perionica. Naše više decenijsko iskustvo u proizvodnji i stalna težnja da pružimo najbolja rešenja klijentima, identifikuju nas kao lidera na tržištu.

Osnovani još davne 1992. godine, do danas smo ostvarili brojne reference u Srbiji i inostranstvu. Pored dugogodišnjeg iskustva, brojnih zadovoljih klijenata, izuzetnog tima proizvodnje, izvanrednog kvaliteta opreme, profesionalnog prstupa, pouzdanosti i odgovornosti koje su nas pozicionirali kao lidera u regionu, upotpunili smo naše poslovanje saradnjom sa najboljim brendovima na svetskom tržištu kao što je i Electrolux professional, čiji smo i autorizovani partner.

Svakom klijentu pristupamo sa dovoljno pažnje i posebnim osvrtom na potrebe objekta, predlažemo rešenja i ideje pretvaramo u stvarnost. Naša se saradnja se ne bazira samo na plasiranju proizvoda već se nastavlja i kasnije kroz pružanje usluga servisa ili stručnih saveta.

Naš asortiman čine sudopere, hladni stolovi, šporeti, frižideri, pizza peći, palačinkare, friteze, zamrzivači, roštilji, ledomati, vitrine za peciva, neutralni i radni stolovi, veliki izbor višenamenskih inox kolica, panjevi za meso, viseći ormarići, peći za burek i pecivo, konvektomati, šokeri/blast chiller-i, kazani, gastro peći, pečenjare, hladne vitrine, šankovi i barovi, višenameske seckalice, pileri za povrće, vakum mašine, frižideri za vina, hiruška korita, sanitarni umivaonici, kante za otpad, rashladne komore, haube, oprema izrađena od najkvalitetnijeg inoxa po želji i potrebi klijenta i još mnogo toga.

Naša misija

Pomeramo granice i stvaramo najbolje za ugostitelje

Rešenja

Najbolja tehnološka i idejna rešenja za HORECA segment

Realizacija

Dođite i uverite se zašto smo najbolji

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial